Ideea acestui proiect a fost inspirată de opera marelui Nikos Kazantzakis. În scrierile sale, titanul abordează marea călătorie, marea căutare și marea mirare a OMULUI care trăiește intens și descoperă frumusețea imperfectă a lumii în fața căreia se înclină. De altfel, în această primă expediție vom descoperi la Aegina casa în care Kazantzakis a scris capodopera „Zorba”. Aici vei simți magia locului în fiecare răsărit și apus de soare, în fiecare adiere a vântului care îți șoptește povești nespuse.

Hai în barcă!

The Odyssey este un concept FINEWISE, powered by Pikasea Sailing și curatoriat gastronomic de Chef Dexter.

Finewise este mai mult decât o simplă agenție de publicitate; este un partener de încredere dedicat fine living-ului, angajat în proiectarea și susținerea cu succes a inițiativelor care contribuie la conturarea unei vieți traite frumos. Cu o abordare proactivă, Finewise nu numai că promovează, ci și colaborează activ în proiecte menite să aducă o dimensiune superioară vietii de zi cu zi. Exemplul perfect? The Odyssey.

 

Pikasea Sail a adunat o echipă întreagă de profesioniști dedicați, cu o experiență de peste 6 ani în domeniul vacantelor pe mare si pune la dispozitie pachete complete pentru experiente de neuitat, la bordul unor yatchuri elegante.

Chef Dexter este un bucătar remarcabil, cu realizări notabile în domeniul gastronomiei. Titlul de „Best Hotel Chef Romania 2023” și statutul de finalist în competiția MasterChef Romania indică nivelul său înalt de competență și expertiză în arta culinară. Cu un background format la Hautes Etudes du Goût la Le Cordon Bleu Paris și Université de Reims Champagne-Ardenne, Chef Dexter era alegerea evidentă pentru prima ediție The Odyssey.