Când ai făcut ultima oară ceva pentru prima dată?

Acum e momentul perfect! Vacanța pe un yacht de tip catamaran este un format nou și magic al vacanțelor pe mare, care nu seamănă cu nimic din ceea ce ai încercat până acum. Partenerii noștri de la Pikasea Sail vor naviga în confort și stil cu catamaranele – Lagoon 46 și Bali 4.6. Aceste catamarane reprezintă partenerii noștri de încredere în această aventură, oferindu-vă o experiență sigură și relaxantă. 

Bărcile selectate pentru vacanțe beneficiază de numeroase dotări și facilități, cum ar fi:

• cabine pentru 2 persoane
• cabine cu dulapuri proprii, lenjerie de pat și prosoape
• un living comun
• bucătărie complet utilată (aragaz, cuptor, frigider, chiuvetă, veselă și tacâmuri)
• lounge exterior
• aer condiționat
• generator
• water-maker (un dispozitiv care face apă dulce și care oferă independența maximă a ambarcațiunii, lăsând mai mult timp pentru distracție și mai puțin stres pentru realimentări)
• ice-maker
• mașină de spălat vase (bărci premium)
• invertoare (care oferă acces la curent permanent de 220V)
• sistem audio

Catamaran Lagoon 46

Lungime: 13.99 m  Compartimentare: 4 cabine duble cu 4 grupuri sanitare și 4 dușuri

Lagoon 46 este noul model lansat în 2021 de către producătorul francez care redefinește confortul la un nivel cu adevărat spectaculos. De această barcă nu ai cum să nu te îndrăgostești de la primii pași pe care îi faci, epatând parcă în toate formele: confort, ergonomie, spații comune generoase, numeroase spații de depozitare și refrigerare (atât de apreciate într-o vacanță toridă) iar pentru skipper, este poate unul dintre cei mai prietenoși “mastodonți” disponibili în această clasă.

De cele mai multe ori, această ambarcațiune vine cu un nivel de echipare foarte ridicat (generator, invertoare de curent, aer condiționat sau watermaker). Poate acomoda astfel 8-10 persoane, în condiții excepționale, ceea ce o transformă cu certitudine într-una dintre cele mai apreciate ambarcațiuni din clasa ei.

Catamaran Bali 4.6

Lungime: 14.54 m  Compartimentare: 5 cabine duble cu 4 grupuri sanitare și 4 dușuri

O nouă eră a vacanțelor fabuloase se întrezărește la orizont, trendul pieței internaționale și orientarea organică a prietenilor și clienților noștri îndreptându-se către niveluri de confort din ce în ce mai ridicate. Dacă inițial, cei de la Lagoon (unul dintre concurenții importanți ai modelelor de la Bali) au furat puțin startul, cu spectaculosul Lagoon 46, Bali a venit cu un răspuns pe măsură, aducând astfel un concurent foarte serios.

Echipările și configurația acestui model poate fi diferită, beneficiind în funcție de preferințele proprietarilor de configurații precum 4 cabine duble, fiecare cu grup sanitar și duș sau 5 cabine cu 4 grupuri sanitare și duș, cea de-a 5 a cabina fiind un bunk-bed destul de spațios pentru cel puțin doi adolescenți, dacă nu chiar 2 adulți nu foarte corpolenți.

Unul dintre cele mai interesante avantaje la modelele de la Bali este multitudinea de canapele, zone de plajă și relaxare, pe care le aveți la dispoziție. Dacă unora le place jazz-ul și vor să îl asculte liniștiți intr-o anumită zonă din proximitatea pupitrului de comandă de pe puntea superioară, haosul distracției se poate descătușa în pupa bărcii iar alți prieteni pot sta relaxați la soare, savurându-și cocktailurile pe canapelele din prova bărcii, astfel încât toată lumea să fie fericită.