Pachetul complet pentru The Odyssey include cazarea și navigarea pe yacht, experiențele gastronomice și culturale, fee-ul skipper-ului, taxele de port și transferul de la și către aeroport. Toate acestea sunt oferite pentru o călătorie de neuitat în inima Greciei, la un preț începând de la 1990 euro/persoană.

Siguranța și confortul participanților sunt prioritare. Navigăm cu catamaranele noastre de încredere, Lagoon 46 și Bali 4.6, oferind o experiență sigură și relaxantă. Skipperii noștri experimentați și profesioniști se asigură că fiecare călătorie pe mare este una plăcută și sigură.

Într-un gest plin de creativitate și rafinament culinar, The Odyssey aduce împreună doi maeștri bucătari excepționali, Chef Dexter și un chef local renumit, pentru a crea o experiență gastronomică de neuitat. Cina la 4 mâini este momentul apogeului în călătoria noastră culinară, desfășurându-se într-un restaurant cu renume, oferind o selecție de preparate remarcabile și unice.

Itinerarul a fost meticulos ales pentru a oferi participanților o experiență variată și captivantă. Explorăm insulele Saronice, cum ar fi Poros, Aegina și Hydra, cu oprire în locuri pitorești precum Russian Bay. Fiecare zi aduce o surpriză nouă și o experiență memorabilă în cadrul unei călătorii gastronomice de neuitat.

Rezervarea se face printr-un avans de 30%, iar diferența de 70% se achită până la data de 30 aprilie 2024. Formularul de rezervare se găsește pe site-ul nostru, iar echipa noastră este disponibilă pentru orice asistență și informații suplimentare.

The Odyssey nu este doar o călătorie de sailing sau fine dining; este o experiență completă care îmbină cele două într-un mod captivant și autentic. Prin colaborarea cu Chef Dexter și cheful local cu stea Michelin, aducem fine dining-ul la un nivel superior, oferind participanților o incursiune în cultura și gastronomia Greciei, într-un cadru de lux și siguranță.

Pentru cei care vin pentru prima dată pe un catamaran în Grecia, The Odyssey aduce o incursiune într-o lume plină de libertate, distracție și siguranță. Este o vacanță magică și nouă, care nu seamănă cu nimic din ceea ce au experimentat până acum. Fiecare zi aduce oportunități de relaxare, distracție în apă și explorare a unor locuri spectaculoase.

Pentru prima ediție a The Odyssey am ales ca această expediție să se adreseze exclusiv adulților pentru a savura din plin întreaga experiență.

Un argument decisiv, pentru care un număr din ce în ce mai mare de turiști se pot bucura de acest format al vacanței pe yacht vine din expertiza, maturitatea și profesionalismul partenerilor nostri de la Pikasea Sail, cu experienta de 6 ani in realizarea experientelor de sailing pe Marea Mediterană si nu numai.

Răul de mare este cea mai des invocată “scuză“ sau “temere“ a celor care își doresc să încerce, dar parcă, ieșirea din zona proprie de confort dată de posibilitatea unei vacanțe convenționale devine astfel totuși o provocare mult prea mare.

Vestea și mai bună este că cu toții avem rău de mare! Chiar și skipperul (pilotul profesionist al ambarcațiunii) poate avea rău de mare. Doar că fiecare dintre noi are niveluri diferite de rezistență. Există însă remedii cu rată de succes de 100%. Din fericire, există numeroase soluții pentru aceasta, deci nu trebuie să te îngrijorezi (există medicamente dedicate ce pot fi luate înainte de plecare și mici trucuri marinărești care funcționeaza de fiecare dată). Skipperii noștri îți vor sta cu drag la dispoziție pentru a anticipa și rezolva orice situație neplăcută. Pastiluțele își fac treaba de minune iar practică a demonstrat că peste 90% dintre cei care au venit alături de noi nici măcar nu le-au luat. Doar că prezența lor în buzunarelul vreunui bagaj le-au dat un plus de confort psihic iar din a doua zi au și uitat de ele. Odată depășit acest prag, vorbim de distractie 100%.

În general, e bine să îți iei haine lejere, echipament sport, teniși cu talpă deschisă la culoare. Pentru seară îți poți lua o bluză cu mânecă lungă sau o cămașă draguță. Mai poți pune pentru cină sau plimbări mai romantice o rochiță sau ceva mai festiv, dar nu exagera, pentru că de cele mai multe ori, te vei întoarce cu majoritatea neutilizate.

Pentru un confort cât mai bun în cabina ta, îți recomandăm ca bagajul tău să fie unul pliabil astfel încât după ce îți vei aseza lucrurile personale în compartimentele dedicate să îl poți strânge pentru a nu ocupa spațiu inutil.